Dagens snabbtips får den här mäklarbilden från Stadshem stå för. Om du inte hittar den typ av duk du vill ha, leta upp det mönster du drömmer om och köp antingen på löpmeter eller – som överkast! Snygga Pyramid från Afroart finns ju inte som duk, men så här fint blev det. Jag vet inte om ägaren sytt duken själv, men med tanke på att den kanske är aningen för lång på längden så gissar jag att det istället var ett stylingknep inför fotograferingen med hjälp av ett enkelsängsöverkast. Fiffigt, snyggt och hade bordet varit aningen längre hade jag absolut trott att tyget var tänkt till bordet från början.

Gröna vallen 9D – Stadshem – Husligheter

Foto: Mäklarbild Stadshem

Translation: I love how this homeowner (or real estate stylist) took a bedspread and used it as a table cloth!

0
#Etiketter
duköverkast

En kommentar

///////////////
  1. Gullan

    Hej Maria! Otroligt fin lampa tycker jag! 🙂 Idag ramlade jag över en inspirerande artikel om grundaren av Ruth & Joanna, som jag tänkte kanske kunde roa dig. Hon berättar hur hon gick från att bara ha en idé om ett möbelmärke till där hon är idag. Kul att läsa och gú vad snygga bord hon gör också! Tänkte bara att jag ville tipsa dig (och de av dina läsare som ser detta) 🙂 http://doersmagazine.se/susanne-lundberg-ruth-joanna/

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close