Yes, jag hann den här gången! Här kommer månadens lista, som blev lite färgad av månadens färg skulle man kunna säga.

Färg
Månadens färg - rosa - Husligheter

Åh, det känns inte helt lätt att få in rosa i vårt grön/blå/grå hem på ett vettigt sätt, så jag får frossa i det rosa till barnens omgjorda rum istället. Men annars hade jag inte tackat nej till rosa påslakan som dessa (via Cereal).

Citat

Månadens lista - citat - Husligheter

Mitt motto just nu – att jag faktiskt i princip alltid har ett val. Och så gäller det ju att bestämma sig också!

Accessoar

Månadens lista - små örhängen – Husligheter

Jag har inte burit örhängen på säkert sju-åtta år, men fick ett plötsligt sug efter minismå örhängen igen. Har redan testat att mina hål inte vuxit igen (yay!) så nu ska jag bara hitta fina. Dessa var ju helt i min smak!

Miljöval

Månadens lista - strandväska Mini Rodini – Husligheter

Det börjar bli ljusa eftermiddagar och genast börjar man längta efter sommaren, eller vad säger ni? Denna mysiga tygväska i ekologisk och fair trade.certifierad bomull är som gjord för handduken, semesterromanen och solcremen.

Detalj

Månadens lista - Elin Lannsjö – Husligheter

Nej, dessa ljuvliga keramikkarameller överlever nog inte i barnrummet, så jag kommer att välja en annan färg. Men jag hoppas detta blir månaden då jag får tummen ur och klickar hem ett av Elin Lannsjös fantastiska fat!

Projekt

Månadens projekt – treårskalas - Husligheter

Och så månadens projekt då – det börjar bli hög tid att planera treårskalas här hemma!

Translation: Monthly list – in pink!

#Etiketter
ekologisklinne

2 kommentarer

///////////////

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close