Jag kom på att jag faktiskt glömde ett användningsområde för tapetstuvarna när jag tipsade om DIY-idéer tidigare i veckan. Emily Dahls fina styling och foto för mäklaren 1st street visar hur snyggt det är att rulla ut en tapet som löpare när man dukar. Klart på ett kick, och perfekt användning för den där våden man har kvar!

Tapet som löpare – Emily Dahl – Husligheter

Foto: Emily Dahl för 1st street

Translation: The perfect use for that leftover wallpaper? Use it on the table!

0
#Etiketter
tapet

2 kommentarer

///////////////
 1. Emily Dahl

  Tack för att du noterade mitt lilla knep. 😉 Vill ju bara svepa mig i just den här specifika tapeten också, så jag tar varje tillfälle jag får att ha med den i min styling.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Vem vill INTE det? Magiskt fin! Liksom hela din styling!

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close