Jag blir så himla glad när det går bra för människor jag tycker om, och att min forna kontorskollega Anna Mårselius gör succé på succé som stylist är dessutom så galet välförtjänt! Nu kan man till exempel spana in hennes kola-lakrits-och-nougat-inredning på Nockeby backe hos Hitta hem-Marie – så himla fint! Jag som jagar nytt matbord blev förtjust i det Anna stylat med, men det var naturligtvis ett omlackerat Blocketfynd så jakten går vidare …

Här är Annas moodboards, och låt oss ta en titt på Kristofer Johnssons perfekta foton!

Nockeby backe – Anna Mårselius – Kristofer Johnsson – Husligheter

Här tror jag minsann det är Ivar som är i farten igen – ni minns väl mitt inlägg om hur denna supermöbel går att variera?

Nockeby backe – Anna Mårselius – Kristofer Johnsson – Husligheter

“Ju större matta desto bättre” sa Andrea Brodin när jag intervjuade henne häromveckan, och visst har hon rätt i det! Se så mycket lyxigare det ser ut med en rejäl matta kring soffgruppen.
Nockeby backe – Anna Mårselius – Kristofer Johnsson – Husligheter

Tistlar i en liten klarglasvas – ja tack! När mina påskliljor kastat in handduken måste jag nog ersätta dem med ett par små tistlar …
Nockeby backe – Anna Mårselius – Kristofer Johnsson – Husligheter

Och här har vi bordet. Anna avslöjade att både bord och stolar gjort en mellanlandning hos billackeraren. Pinnar den som målbild för vår matplats, och noterar ännu en stor matta!Nockeby backe – Anna Mårselius – Kristofer Johnsson – Husligheter

Vettigaste användningen av ECO wallpapers designsamarbete med Front jag sett – klart att denna “postit-tapet” ska sitta i ett arbetsrum! Snygga Alex gör sig ju alldeles utmärkt ihop med gamla böjträstolar också.

Nockeby backe – Anna Mårselius – Kristofer Johnsson – Husligheter

Inget irriterar mig så mycket i vårt hem som vävtaket i vardagsrummet, som hindrar oss från att fästa taklampor på andra ställen än den absoluta mittpunkten … Det ska så småningom bytas ut, men tills vidare drömmer jag om att fästa lampor kring soffan på det här sättet. Fint även i sovrum!

Translation: My stylist friend Anna Mårselius is brilliant, just look at these shots from Nockeby backe!

0
#Etiketter
böjträstol

8 kommentarer

///////////////
 1. Chatrine

  Vi har också takpapp i flera rum så jag har löst hänglampor genom att hänga dem på konsoler på väggen. Använder Ikeas Ekby Valter som fått ett lager färg.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Det har jag också kört med, men det funkar ju bäst med små lampor…

   0
 2. Louise

  Hej! Vet du möjligtvis var den stora tavlan med trädet kommer ifrån? Jag är på jakt efter en stor tavla med naturmotiv, men känns omöjligt att hitta.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Hej Louise, lägg en kommentar hos Annagillar.se så kan du nog få svar!

   0
 3. Sanna

  Smart det där med billackering! Ibland gillar man formen på en möbel men inte färgen/träslag. Och det där med att måla själv… Hmmm.
  Har du tips på någon bra billackeringsfirma i Stockholmsområdet som tar emot möbler?

  0
 4. Sofia S

  När vi tog ner vårt trasiga spänntak (gick inte att rädda) i vardagsrummet och ersatte med gips upptäckte vi att väven satt direkt mot takpanelen. Det trodde ju inte vi innan. Det hade gått utmärkt att fästa t ex lampor på fler ställen i det taket.

  Byggprojektet Nockeby backe pågår f ö för fullt några hundar meter från där jag bor. Fina hus även utvändigt!

  0
  1. Sofia S

   Slarvigt skrivet, jaja…

   0
   1. Maria/Husligheter

    Ingen som helst fara, Sofia! Och tack för tipset, kanske ska klämma lite försiktigt på vårt spänntak också tills vidare? Det går tyvärr inte heller att rädda på sikt, men vi kanske just därför skulle testa …

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close