När man som jag bloggat i snart nio år och sett hur bloggosfären förändrats känns det ganska hisnande att föreställa sig att jag skulle starta en blogg idag. (Även om tanken på att “börja om” ibland lockar, ska erkännas!) Men så stöter jag på nystartade bloggar och bara älskar att jag får vara med på resan redan från början, det ska bli så kul att se hur de utvecklas! Därför tänkte jag dela med mig av mina två senaste fynd på “ny blogg”-fronten, så att ni också kan vara med från start. (Hur många av er har förresten följt min blogg sedan Modette-tiden? Hojta gärna, vore så kul att få veta!)

A cup of coffee-bloggen – Husligheter

Alexandras och Emmys A cup of coffee borde ju inte passa en tedrickare som mig, men det gör den! Den handlar nämligen om frukostar, och det är ju enligt mig dagens bästa mål. In och njut av denna fina blogg som startade 4 mars.
Caroline Roth – Husligheter

Caroline Roth intervjuade jag en gång när jag jobbade på ELLE och hon jobbade på Ralph Lauren i New York. Numera bor denna powerkvinna i Sverige igen, och 22 februari drog hon igång sin blogg om allt mellan businesshimmel och -jord.

Har ni några egna tips på alldeles nystartade bloggar, inom inredning, mode, mat eller business (eller något helt annat)? Tipsa mig gärna!

Translation: Two brand new blogs to follow! I’ve been blogging for 8,5 years and it feels almost strange that people are still starting new ones, but on the other hand – that’s great! 

0

14 kommentarer

///////////////
 1. Gunilla

  Min dotter, som är landskapsarkitekt, startade för ett litet tag sedan en väldigt trevlig trädgårdsblogg som jag gärna vill tipsa om! Du hittar den här: http://www.arkitektenstradgard.se

  kram Gunilla

  0
 2. Elin

  Jag har följt bloggen sedan Modette-tiden och den har bara blivit bättre och bättre. Tack för en trevlig blogg.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Åh, vad häftigt! Tack snälla för en fin kommentar och vad roligt att du fortfarande följer mig!

   0
 3. johanna

  Jag har bloggat länge men kör nystart med fokus på hållbarhet om det räknas 😉

  0
  1. Maria/Husligheter

   Det räknas, Johanna! Vad roligt, det måste jag kolla in!

   0
 4. Malin

  Jag har hängt med, och gillar den fortfarande 🙂

  0
 5. Nina Johansson

  I dag lanseras det nya märket Swedish Emma som säljer giftfria, svensktillverkade plastmattor i alla Matt temas butiker inkl deras webbshop. Värt att uppmärksamma! : )

  0
 6. Emmy

  KUL att du gillar bloggen! Förhoppningsvis kan vi bjuda på massor av frukostinspiration – för både kaffe- och tedrickare 😉

  0
  1. Maria/Husligheter

   Haha, underbart! Ser fram emot mycket teinspiration, Emmy! 🙂

   0
 7. Frederika

  Har läst din blogg sedan Modette-tiden. Den är alltid inspirerande och håller hög kvalitet, antar att det är därför jag hänger kvar ?

  0
  1. Maria/Husligheter

   Åh, Frederika – vad glad jag blir! Nu känns det lite som att jag gick med håven här, men himla kul att veta att jag har ett gäng supertrogna läsare! Er vill jag ju inte göra besvikna!

   0
 8. Moa

  Jag är oxå en trogen följare sen modette-tiden 🙂 Helt galet att det är 9 år sedan!

  0
  1. Maria/Husligheter

   Men åh, vad glad jag blir, Moa! Så kul att du är kvar!

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close