Förutom att vara galet snyggt så har det här köket som är till salu (med tillhörande lägenhet) hos Stadshem en massa bra tips att bjuda på.

Konst i köket

Tavla i köket – Husligheter

Varför ska tavlor och konstverk bara hänga i vardagsrummet? Nej, upp med en tavla i köket, tycker jag – särskilt om du inte har överskåp och faktiskt ganska mycket vägg att leka med.

Stång över diskbänken

Stång i köket – Husligheter

Det här knepet gör ju att det mesta kan finnas nära till hands när man behöver det, och bohemsnyggt blir det på köpet. Färdiga stänger finns ju till exempel på Stora Möbelvaruhuset, men snyggast blir det nog om du måttanpassar efter diskbänkens längd.

Vägghängd förvaring
Vägghängd förvaring i köket – Husligheter

Kök brukar vara svårstädade som de är, med massor av stols- och bordsben att navigera runt. Med lite vägghängd förvaring blir dammsugningen snäppet enklare i alla fall, och dessutom känns rummet luftigare. Bonustipset får bli en klassiker – att mixa och matcha udda stolar. Här gillar jag kombinationen av runda och strama former, och att en “ful” plaststol fått bryta av mot all perfekt patinerad trä.

Menyer på väggen

Inspiration kök udda stolar – Husligheter

Nej, jag kan inte svära på att det är en meny som hänger där på väggen, men det ser ut så – och det fick mig att tänka på hur fint det är! Fråga snällt (och dricksa generöst) på restaurangen med snyggmenyn så kanske du får ta med en hem. Vissa restauranger har ju även sina menyer som pdf på sajten, kanske kan du skriva ut på lite tjockare papper?

Skaffa en snygg sopSnygg sop i köket – Husligheter

Med treåringar i familjen känns det som att en fallucka för smulorna vore det allra mest optimala, men i brist på det vore en fin sop som kan stå framme verkligen ingen dum idé – särskilt inte om man som vi har städskåpet på en annan våning. Här finns det fina, och samma knep funkar ju faktiskt utomhus!

Translation: 5 great ideas to steal from this stylish kitchen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close