Den här veckan blev det lite glesare mellan inläggen, jag har jonglerat livet i form av en sorglig men fin begravning uppe i vackra Norrbotten och jobbet som idag bjöd på så högt tempo att lunchen fick bli en yoghurt i farten klockan 15.30. Puh! Och under tiden har det hänt grejer här på Sköna hems sajt som ni säkert märkt. Båda jag och ni har säkert också upptäckt att allt inte riktigt är på plats ännu, men det filas för fullt bakom kulisserna så jag hoppas att allt snart är tipptopp igen.

Något som jag också hunnit med den gångna veckan var en liten minisemester i form av fem fantastiska dagar på Gotland! Otroligt dålig tajming egentligen, men vi kunde inte motstå frestelsen att unna oss en vardagspaus och försmak av semestern på ön innan turisterna anländer. Och så bra det blev! Här kommer några instagrambilder, både från @husligheter och från mitt privata konto.

instagram-husligheter

 1. Årets första dopp! I Blå lagunen minsann! Dit tar vi oss aldrig under högsäsong, men nu var det perfekt – vi hade denna fantastiska plats nästan för oss själva.
 2. Kardemummabullar med utsikt på Själsö bageri är ett måste.
 3. Jag hängde ju på låset när Ingegerd Råmans kollektion för IKEA släpptes. Dessa fina fat fick följa med till Gotland …
 4. … och sättas upp på väggen!
 5. Årets första svenska jordgubbar avnjöt vi också, med fyra skedar i en och samma tallrik. Mmmm …
 6. Och apropå tallrikar så ska detta bli sommaren när jag byter ut vårt billiga basporslin i sommarhuset mot något roligare. Och se där, jag hade visst redan börjat! Dessa tre hittade jag i skåpen.
 7. Jag rådfrågade er kloka instagramföljare om vad min fina blommande buske är. Bukettspirea blev svaret – tack!
 8. Och så en till premiär för året, detta är en vy under årets första löpta mil! Med tanke på att jag inte har så många kilometer innanför västen än så är jag mäkta stolt.
 9. Elva kilometer senare vek jag in på vår bygata, vilken fantastisk kväll!

Följ mig gärna på instagram, förresten!

Translation: A busy week, including a funeral, a hectic work schedule and a trip to our summerhouse on Gotland! These are a few instagram pics from the trip, you’re welcome to follow me at @husligheter.

 

 

4 kommentarer

///////////////
 1. Li

  Vilka härliga bilder, får sådan sommarfeeling. Superbra jobbat med löpningen ??

  0
 2. Therese

  Åhh Gotland innan högsäsong (eller precis efter för all del:)), underbart!

  0
 3. Andrea

  Vad fint det blev med Råmans fat på väggen! Blir nyfiken bara: hur satte du upp dem?

  0
  1. Maria/Husligheter

   En skruv mitt i! Så det är lite oåterkalleligt – vill man ha dem som skålar längre fram ska man nog göra på annat sätt…:-)

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close