Åh, Emma har gjort en så fiffig grej – hon har helt sonika bett sina läsare föreslå önskerubriker för kommande blogginlägg och gjort en julkalender av det! En julkalender har jag ju redan (ni missar väl inte att tävla?), men jag tänker att en sån här utmaning kan man köra när som helst på året!

citat

Så nu tänkte jag be er önska vad jag ska blogga om framöver? Det behöver inte ha med julen att göra alls, jag tänker att inläggen lika väl kan komma i januari i stället. Ni väljer själv om det ska handla om inredning generellt, hållbarhet, trender, köptips, mitt eget hem eller något som inte alls har med inredning att göra. Är det några av Emmas rubriker ni gillar så är det ju bara att plocka där, och har ni egna önskemål så ös på med dem.

Det vore så skoj att se vad ni skulle hitta på! Så länge det är rimliga önskemål som passar in i Husligheters mix ska jag göra mitt bästa för att uppfylla dem!

Translation: What do you want me to post about? Give me a blog topic and I will do my very best to make it happen.

10 kommentarer

///////////////
 1. Kim

  Jag vill läsa mer om hållbarhet och miljön. Jag älskar inredning men mår ofta otroligt dåligt över klimatet. Det är alltid spännande att läsa om hållbara tips och tankar om miljön. Kanske mer hur man återbrukar än att köpa en massa nytt.

  0
 2. Emma T

  “Detta tror jag vi kommer minnas som typiskt för 2017”

  0
 3. SofiaS

  Hade varit spännande att höra hur du tänker vad gäller kläder? Försöker du handla ekologiska kläder ibland? Jag tar gärna emot tips på hållbarhet och ekologi som gäller kläder. Vilka ekologiska märken finns det som har bra kvalité och bra pris? Hur ska man tänka när man handlar från de stora butikskedjorna. Mode kanske inte är något du är intresserad av, men om du är det så skulle jag gärna vilja veta hur du tänker.

  0
 4. Linda

  “Mitt drömkök” alt valfritt rum. 🙂

  0
 5. Nina

  Jag skulle gärna läsa mer om hur man inreder med mycket färg och textilier, ofta är det rätt avskalat i inredningsbloggar och jag som gillar färg hittar inte alltid det jag söker. Sen skulle tips på 50-60 tals inredning också locka! 🙂

  0
 6. Katja

  Håller med kommentarerna nedan Om hållbarhets tips inom indredning och Ekologiskt mode.

  Och dina drömmar/mål planer inför 2017?

  0
 7. Åsa

  Hej där!
  Jag älskar inredning och slukar både inredningsmagasin och -bloggar (din är den första jag besöker). Det senaste året har jag blivit mer och mer intresserad av konst och hur det kan göra ett hem personligt. Det vore så mycket roligare om folk upptäckte konstens möjligheter istället för att köpa massproducerade posters och skulpturer. Det behöver inte ens vara så mycket dyrare och känns miljösmart (konst följer ju en ofta genom livet). Mitt tips på inlägg blir därför någon typ av konstspecial. Kanske under en veckas tid? En förlängning och fördjupning av ditt inlägg där du tipsade om skulpturer (som jag uppskattade pga helt insnöad på skulpturer just nu). Heja konsten!

  • “Så här ser konsten i mitt hem ut.” Kanske historier om när och varför du köpte just dessa föremål.
  • “Så här tänker jag kring konstinköp.”
  • Intervju med någon konstkunnig (galleriägare? konstsamlare?) som berättar om hur man kan tänka när man inreder med konst.
  • “Mina tre favoritkonstnärer.”
  • “Här hittar du spännande och unik konst, som inte kostar skjortan.” (Själv rekommenderar jag att besöka mindre gallerier/atejéer utomlands samt att besöka ex. Julmarknader på Konstfack/HDK osv.)
  • “Det här betyder de knepiga konstorden.” (Ex. Litografi, Limiterad upplaga osv).
  • “Nya konstnärer att hålla ögonen på.”
  • “Tre inspirerande hem som inreder med konst.”

  Övriga förslag på inlägg. (Håll i hatten, det är en salig blandning!)
  • “Mitt favorithörn i mitt hem.”
  • “Snyggaste hemmet jag sett/besökt 2016.”
  • Efterfråga bilder på läsarnas favorit-loppisköp, -pryl, -konst, -hörn i hemmet och presentera dina favoriter.
  • “2017 i spåkulan”. Vad breakar inredningsmässigt och vad plockar vi bort.
  • “Tv-serier jag vill flytta in i (pga estetisk perfektion).” Kan också vara något om “Så inreder du som i [insert valfri tv-serie/film].”
  • “Min inredningsstil genom tiderna.” Ändå intressant att blicka tillbaka och förundras/förfäras/förälska sig på nytt.

  Det var alles. Keep up the good work! 🙂

  Å.

  0
 8. Monika

  Instämmer med Kim! Vad är en egentligen en hållbar livsstil och hur når vi dit? Oftast inga enkla svar, men väl värt att lyfta ämnet regelbundet så vi kan påminna oss själva. Visst är det lätt att drunkna i prylhavet!

  0
 9. Marie

  Miljö- och människovänliga heltäckningsmattor (finns de?)!

  0
 10. Emm

  Så många bra förslag här bland kommentarerna!
  Just nu klurar jag på två hemma-projekt och är tacksam för tips: Stort, kanske 2017-projekt är att hitta ett genomgående trägolv till ovanvåningen. Hur jämför jag produktionens påverkan på miljö?
  Att-göra nu: gardiner till 70-talshuset. Vad passar? Vilken hängning i kök (norrfönster där längder ej får plats) resp. vardagsrum (längder passar bäst här)?

  En övergripande fråga kan dessutom vara: Populära men ej så haussade 70- och 80-talshus hur renovera stilmässigt invändigt (ej strikt tidsenligt)?

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close